Over Ons

Boehringer Ingelheim ondersteunt in de alledaagse verzorging van je hond of kat. Van vlooienbestrijdingsmiddelen tot shampoo en supplementen.

Verzorgingsproducten voor je hond of kat

In de alledaagse verzorging van je hond of kat heb je af en toe ondersteuning nodig om ze het beste te kunnen bieden. Dan kun je vertrouwen op Frontline, Frontline Pet Care, Viacutan Plus, Seraquin Omega en Canikur Pro. Allemaal van Boehringer Ingelheim.

Met zorg samengesteld voor jouw hond of kat.

Specialist in vlo- en tekenbestrijding.

Volledig assortiment met verzorgingsproducten voor vacht en huid.

Bewezen producten voor gezonde gewrichten en darmen.

Natuurlijke ingrediënten gecombineerd met effectieve bestandsdelen.

Onze kernwaardes

De producten van Boehringer Ingelheim zijn met zorg samengesteld voor jouw huisdier. Wat je hond of kat ook nodig heeft, op onze producten kun je vertrouwen.

Gezonde en gelukkige huisdieren - Daar streven wij naar. We zetten 22 jaar ervaring en expertise in om te ondersteunen bij de verzorging van honden en katten. Zo kun je samen met je huisdier genieten, zonder je zorgen te maken.

Betrouwbare producten - Met respect voor huisdieren ontwikkelen wij producten voor honden en katten in alle soorten en maten. Volledig gericht op de behoeftes van jouw huisdier en gebaseerd op effectiviteit. Vertrouw altijd op onze producten.

Bekend vlooienbestrijdingsmiddel - Met onze 3 middelen tegen vlooien, teken en bijtende luizen kunnen wij elke hond en kat goed beschermen. Frontline Combo, Spot-On en Spray hebben een betrouwbare werking. Je weet als baasje precies waar je aan toe bent.

Hond rennend door water

Vragen over onze producten

We denken graag met je mee en daarom hebben we de veelgestelde vragen over onze producten voor je op een rij gezet. En voorzien van een antwoord natuurlijk!

2 katjes liggend op bed opkijkend onder een laken vandaan

Reminderservice

Onze vlooienbestrijdingsmiddelen kun je het beste maandelijks toedienen. Geheugensteuntje nodig? Geef je online op voor onze reminderservice via e-mail of sms (of beide).

test

Alle producten

Boehringer Ingelheim biedt een complete productlijn voor de dagelijkse verzorging van je hond of kat. Op het gebied van vlooien en teken, vacht en huid, ogen en oren, gewrichten en darmen.

Kaart van Nederland

Producten kopen

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt? Bekijk dan het overzicht waarin je alle winkels die onze producten verkopen kunt terugvinden.