Honden- en kattenverzorging: hond en kat liggend naast elkaar in het gras

Honden- en kattenverzorging

Alle informatie over dagelijkse hondenverzorging en kattenverzorging vind je bij Frontline. Geschikt voor honden, pups, katten en kittens.

Alleen het beste voor jouw hond of kat

Honden en katten hebben, net als jij, verschillende soorten zorg nodig. En daarin zijn zij van jou afhankelijk. Maar wees gerust: je staat er niet alleen voor! Voor de alledaagse verzorging van je hond en kat hebben wij producten.

Onze anti-vlooienmiddelen bestrijden vlooien, teken en bijtende luizen. Ook geschikt voor pups en kittens vanaf 8 weken.

Een glanzende vacht is een teken van goede gezondheid. In ons assortiment vind je shampoos en betrouwbare producten voor de huid die extra verzorging nodig heeft.

Honden, katten, pups en kittens zijn niet altijd in staat om zelf hun ogen en oren goed schoon te houden. Met de Frontline Pet Care producten kun jij je huisdier hierbij helpen.

Pijn aan gewrichten en darmen is erg vervelend voor je huisdier en niet nodig. Onze supplementen bieden honden, katten, pups en kittens ondersteuning.

Hond in mand met poot voor zijn ogen

Hondenverzorging

Honden met pijn of ongemak laten dit niet snel aan je zien. Het ligt niet in hun natuur om zich kwetsbaar op te stellen. Het is daarom belangrijk dat je de symptomen leert herkennen!

Kat liggend op de bank

Kattenverzorging

Katten hebben nog sterker dan honden de neiging om te verbergen dat ze zich niet goed voelen. Dit doen ze omdat ze zich niet zwak willen opstellen. Zo kunnen zij hun territorium namelijk niet verdedigen.

Symptomen waaraan je herkent dat jouw dier niet lekker in zijn vel zit

Als je huisdier zich niet lekker voelt dan kun je dit merken aan subtiele veranderingen in zijn gedrag. Hij kan er futloos of juist heel erg onrustig van worden.

Veel slapen, weinig energie.

Heel onrustig, misschien zelfs agressief.

Weinig eten en drinken.

Moeite met opstaan en lopen en springen.

Veel krabben.

Overdadig wassen, mogelijk op een specifieke plek.

Vlo en teek

Vlooien en teken

Heeft je huisdier opeens wel erg veel jeuk? Misschien heeft hij vlooien of teken.

Vlooien en teken

Gewrichten

Opstaan, rennen, springen, traplopen. De gewrichten van je dieren zijn belangrijk en ondersteuning is mogelijk.

Gewrichten

Darmen

Gezonde darmen zijn belangrijk voor de algehele gezondheid van je hond of kat. De darmfunctie van jouw hond of kat kun je ondersteunen.

Darmen
gewrichten

Gewrichten

Moeite met opstaan, springen, traplopen. Misschien hebben de gewrichten ondersteuning nodig.

Gewrichten
darmen

Darmen

Vieze scheetjes, diarree, een zere buik: wat vervelend! Al aan zijn darmen gedacht?

Darmen