Kat springt in de lucht naar krabpaal

Gewrichten

Is er artrose bij je hond of kat vastgesteld? Oudere huisdieren hebben vaker last van hun gewrichten. Seraquin Omega ondersteunt.

Gewrichtsproblemen bij hond of kat

Als huisdieren ouder worden, wordt bewegen vaak moeilijker. Soms worden er ook gewrichtsproblemen geconstateerd, zoals artrose bij de hond of kat. Toch hoeft je oudere huisdier dit niet te doorstaan. Seraquin Omega helpt huisdieren in beweging te blijven.

In geval van artrose of een ander gewrichtsprobleem kun je de belasting van de gewrichten verminderen door op het gewicht van je huisdier te letten.

Regelmatige beweging helpt om sterke spieren op te bouwen en deze te onderhouden. Aangetaste gewrichten kunnen zo worden gestabiliseerd.

Een aangepaste leefomgeving maakt het leven makkelijker voor je huisdier. Denk aan een makkelijk te bereiken slaapplek, voer en water.

Naast training helpt een natuurlijk supplement bij de opbouw, het onderhoud en herstel van de gewrichten en het kraakbeen.

Poten van een hond

Hond of kat hinkt met voorpoot

Als je hond of kat mank loopt met zijn voorpoot, dan kan er iets met zijn gewrichten aan de hand zijn. Je kan dan het beste contact opnemen met je dierenarts voor een diagnose.

Symptomen Artrose

Artrose is een veelvoorkomend gewrichtsprobleem bij honden en katten. Als huisdieren dit mankeren, dan neemt de kwaliteit van het gewrichtskraakbeen sterk af waardoor bewegen pijnlijk wordt. Je herkent artrose aan de volgende symptomen:

Moeite met in de auto/op een stoel springen of traplopen.

Mank lopen en stijfheid.

Verminderd wasgedrag of juist veelvuldig likken.

Verandering in temperament en niet willen spelen.

Kat liggend op verwarming

Gewrichtsondersteuning voor hond en kat

Seraquin Omega is verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak en dierenarts en kan gebruikt worden als gezonde ondersteuning van de gewrichten. Als je vermoedt dat jouw hond of kat iets mankeert aan zijn gewrichten, dan kan de dierenarts een diagnose stellen.
Pijn herken je als je hond of kat rusteloos is, meer huilt of juist stiller is dan normaal, moeilijker overeind komt en minder wil bewegen.

Packshot Seraquin Omega

Seraquin Omega

Smakelijk kauwtablet dat de mobiliteit, souplesse en gezond kraakbeen stimuleert.